0700 11 261 | 0895 77 77 01 office@credimax.bg

Често задавани въпроси

Ето някои от често задаваните към нас въпроси

Какво е КРЕДИМАКС?

КРЕДИМАКС е небанкова финансова институция, която предлага микрокредити от 100 до 2000 лв. на физически лица само срещу лична карта. Кеш Кредит дава бързо одобрение на кредити и позволява усвояване на кредита изцяло онлайн или в офис на компанията.

Как да кандидатствам за кредит?

Избери най-удобния за теб офис на КРЕДИМАКС и го посети, като носиш личната си карта и мобилния си телефон – нашите любезни служители ще се погрижат за всичко останало

За каква сума и срок на кредита мога да кандидатствам?

Можеш да кандидатстваш за кредит до 1500 лв. със срок на изплащане от 1 до 9 месеца, като вноските се правят веднъж месечно. Можеш да избереш най-удобните за теб месечна вноска и срок на погасяване. 
Ако ти е необходима по-малка сума, можеш да вземеш суми от 100 до 400 лв. във варианти 100 лв., 150 лв., 200 лв., 250 лв., 300 лв., 350 лв. и 399 лв. Срокът за връщане на кредита е 30 дни. 
Повече информация за кредитите и условията може да намериш тук на нашия сайт, в нашата Facebook страница, на националния ни безплатен телефон 0700 10 669, както и във всеки офис на КРЕДИМАКС

Мога ли да взема кредит, ако съм безработен?

Доказването на доход не е необходимо при кандидатстване за кредит от КРЕДИМАКС. Единственото, което трябва да направиш, е да съобразиш своите възможности с избрания от теб погасителен план.

От какво зависи лихвата?

Лихвата по кредита зависи от сумата, която си избрал, и срока, за който ще погасиш кредита. Не забравяй, че можеш да погасиш предсрочно заема си по всяко време, като заплащаш лихва само за периода на ползване. Заповядай в офис на КРЕДИМАКС, за да получиш индивидуална консултация от кредитните ни консултанти.

Какво е ГПР?

ГПР (Годишен процент на разходите) представлява общия разход на кредита за потребителя, изразен като годишен процент от сумата на отпуснатия и редовно обслужван кредит. При изчисляване на ГПР се включват всички задължителни такси за сметка на клиента, свързани с отпускането на кредита.

Какво да правя, ако закъснея с вноските?

Ако имаш съмнение, че можеш да закъснееш с плащането на вноската си, молим да се свържеш с нас, за да потърсим взаимноизгоден вариант и уточним причината за забавянето, и нова дата на плащане

ИМАШ ВЪПРОС, НА КОЙТО НЕ НАМИРАШ ОТГОВОР В САЙТА НИ!

За всякакви въпроси, свързани с бърз кредит от КРЕДИМАКС, позвъни ни на 0895 77 77 01